Transparency International România    
A A A

Servicii de consiliere juridică

Proiectul: „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administrație și justiție”
cod MySMIS 111830 / cod proiect: SIPOCA 377

Invitaţie: Seminar la Sibiu cu tema „Rezolvarea alternativă a litigiilor de natură administrativă”

  

23/07/2019

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept organizează Seminarul cu tema: „Rezolvarea alternativă a litigiilor de natură administrativă”, organizat în cadrul proiectului „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administraţie şi justiţie”, cod proiect: SIPOCA377.

 

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept, Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 34, sala 101, pe parcursul a două zile, în perioada 24 - 25 iulie 2019,după următorul program:

      • miercuri, 24 iulie, între orele 16.30 – 20.30

      • joi, 25 iulie 2019, între orele 16.30 – 20.30.

 

La Seminar vor participa persoane din cadrul instituțiilor din sistemul judiciar și persoane din instituții ale administrației publice locale și/sau centrale, cu precădere personalul cu atribuții în legătură cu activitatea sistemului judiciar.

 

Evenimentul face parte din activitatea privind valorificarea modelelor de rezolvare alternativă a unor conflicte care pot rezulta în litigii de contencios administrative și care sunt dezvoltate în cadrul proiectului în cadrul unor ghiduri și proceduri de soluționare a plângerilor administrative, recursurilor grațioase și ierarhice.

 

Proiectul „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administraţie şi justiţie” este implementat de Transparency International Romania în parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Craiova, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Universitatea din Bucureşti, în perioada iulie 2018 – noiembrie 2019.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 - 2020.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmarea participării, vă rugăm să contactaţi: Monica Gheorghe – asistent de proiect, e-mail: monica.gheorghe.poca@gmail.com.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm la eveniment!