Transparency International România    
A A A

Servicii de consiliere juridică

Proiectul: „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administrație și justiție”
cod MySMIS 111830 / cod proiect: SIPOCA 377

Sesiuni de informare în judeţul Sibiu

  

15/11/2019

Caravana de informare desfăşurată în mediul rural a ajuns în perioada 15 – 16 octombrie 2019 în judeţul Sibiu. Echipa de experţi din cadrul proiectului SIPOCA377 s-au întâlnit cu oameni din cinci comune, însemnând: Poiana Sibiului, Roşia, Şura Mică, Şura Mare, Turnu Roşu. Aceştia au prezentat informaţii despre proiect, cu accent pe centrele de asistenţă juridică disponibile pentru cetăţenii care sunt victime ale unor abuzuri sau nereguli din administraţia publică şi sistemul judiciar.

 

Prin prezenţa în teritoriu, proiectul și-a propus să contribuie la creşterea gradului de conștientizare a asistenţei disponibile pentru cetăţeni, în special persoane aparținând grupurilor vulnerabile şi care pot fi victime ale unor nereguli sau abuzuri, în relaţia cu administrația publică şi în relaţia cu sistemul de justiţie.

 

Caravana în mediul rural este parte din proiectul „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administrație și justiție”, cod MySMIS: 111830 / cod proiect: SIPOCA377 implementat de Transparency International Romania în parteneriat cu: Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Craiova, Universitatea „Babeș Bolyai”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea din București.

 

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020.